MindMapper 12 Professional

Het lijkt wel of er steeds meer informatie is die je moet ordenen, beheersen en managen… en er komt nog veel meer nieuwe informatie op je af! Wat ga jij hier aan doen?

De laatste jaren heb ik samengewerkt met heel veel professionals die hetzelfde voelden als wat jij nu voelt. Het gevoel van teveel informatie, de gedachte dat je het niet meer kunt managen, dat het allemaal binnenkort best wel eens teveel kan zijn. Gelukkig voor hen was er een praktische en eenvoudige oplossing. Een oplossing die jij ook kunt krijgen!

De oplossing voor jouw informatie management probleem is eenvoudig en bijzonder effectief. Er is een oplossing die jou de mogelijkheid geeft om:

 • al jouw projecten samen te vatten op een enkel vel papier
 • jouw gedachten en brainstorm sessies in een praktisch en simpel overzicht samen te vatten
 • presentaties te maken in slechts 25% van wat het jou normaal aan tijd kost

Zodra jij deze oplossing gaat gebruiken zul je zien dat je heel snel tot wel 2 uur tijd per dag kunt besparen!

Download Probeer Versie

Geef hieronder jouw voornaam en email adres op en ik stuur jou jouw MindMapper download link. Je krijgt ook persoonlijke MindMapper training van mij!

Meld je nu vrijblijvend aan!

Ben jij klaar om 2 uur per dag te besparen?

Wat zou jij doen met die extra tijd?

Ga je extra werken voor het behalen van die promotie? Of ga je op tijd naar huis om tijd door te brengen met jouw gezin, partner, vrienden or gewoon met jezelf?

Ik ben er van overtuigd dat je jouw tijd op een leuke en ontspannende manier kunt gaan indelen!

Hier is MindMapper 12 Professional

Een belangrijk deel van de oplossing waar ik het over had heeft als naam MindMapper 12 Professional. Het is een software pakket dat er voor zorgt dat je:

 • tijd gaat besparen
 • meer helderheid in jouw werk en leven krijgt
 • informatie slimmer en beter gaan managen

 

Hier zijn de belangrijkste verbeteringen in MindMapper 12 Professional t.o.v. de vorige versie

 • meer map richtingen, nu ook met tabel opmaak
 • MindMapper Android voor mobiel mindmappen
 • verbeterde MindMapper Samenwerking voor gelijktijdig werken aan de project mindmap
 • maak eenvoudig presentaties en maak templates voor nog slimmer en sneller mindmappen
 • verbeterde gebruikersinterface
 • sociale media toegevoegd: gebruik twitter om mindmaps te delen

 

Het is natuurlijk prachtig om te weten wat voor mogelijkheden MindMapper 12 Professional jou te bieden heeft. Maar wat kun jij er werkelijk zelf mee?

Ik ben er zeker van dat je een of meer van de bovenstaande mogelijkheden kunt gebruiken. Maar wat jij echt wilt is een software tool die jou helpt om informatie vast te leggen, te ordenen, te laten gebruiken en bovenal jou voordeel en controle over al die informatie geeft. Dat is precies wat MindMapper doet.

Stap 1: VASTLEGGEN INFORMATIE

MindMapper laat jou snel en intuïtief al jouw informatie vastleggen en een slim overzicht maken, in jou computer. Het maakt niet uit of dit informatie uit boeken, gesprekken of rechtstreeks uit jouw gedachtenwereld is.

Stap 2: ORDENEN VAN INFORMATIE

Goed, je hebt al jouw informatie in MindMapper gezet. Nu ga je het ordenen. Dit is het proces waarbij je informatie gaat omzetten in kennis. Je gaat de informatie overdaad omzetten in helderheid. Je neemt informatie stress en krijgt helderheid en rust in jouw hoofd. Je zult verbaasd staan hoe eenvoudig dit is en hoeveel voordeel jij hiervan zult hebben!

Stap 3: GEBRUIKT JOUW INFORMATIE

Inderdaad… dit is de stap die de meeste ‘ervaren mindmap makers’ vergeten om uit te voeren. Ze zijn zo trots op hun mindmap dat ze nu vaak doorgaan naar het maken van de volgende mindmap.

Dit moet jij nooit doen. Maak een mindmap en gebruik ‘m! Gebruik de mindmap een paar dagen, een week of langer. Ik heb nu nog maar 3 (zakelijke) mindmaps. 1 van die mindmaps is een mindmap waarin mijn gehele planning voor de komende 3 maanden staat. Zijn de 3 maanden voorbij, dan komt er een nieuwe mindmap. Tijdens deze 3 maanden helpt MindMapper en die mindmap mij om precies te weten waar ik sta, wat ik moet doen en waar ik heen ga.

De belangrijkste voordelen die MindMapper jou heeft te bieden

De eenvoudigste mindmap software

Dit zorgt ervoor dat jij informatie snel en eenvoudig in een praktische en heldere mindmap omzet. Het bespaart jou tijd en zorgt voor meer inzicht in alle informatie

Importeer Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook

Dit zorgt voor snelle uitwisseling van informatie en meer overzicht in jouw informatie. Manage alle projecten vanuit 1 plek. Het kan niet eenvoudiger dan dit!

Exporteer Microsoft Word, PowerPoint en Outlook

Neem jouw mindmap en exporteer deze naar MS Word, PowerPoint en verschillende andere formaten. Je kunt bijvoorbeeld ook een PDF van jouw mindmap maken of een plaatje (PNG, JPG, GIF, etc.) Dit is vooral makkelijk als je mindmaps uitwisselt met mensen die MindMapper niet gebruiken… nog niet…

Slim samenwerken met collega’s

Werk aan jouw mindmap met anderen, tegelijkertijd! Het mooie hieraan is dat de anderen niet eens een licentie voor MindMapper hoeven te hebben. Zodra jij een MindMapper licentie en (maandelijks) MindMapper Samenwerking abonnement hebt kun je direct aan de slag met z’n allen.

Relatielijnen om informatie te verbinden

De relatielijnen zorgen dat je informatie kunt verbinden buiten de normale mindmap structuur om. Handig voor snel meer overzicht en het verhogen van inzicht.

Gericht op Resultaat!

MindMapper verhoogt de productiviteit. Het helpt jou alle informatie te managen die jij op je afkrijgt. Geniet van de vrijheid om te kunnen kiezen wat je wilt doen, in plaats van gedwongen iets te moeten doen!

 

De belangrijkste toepassingen van MindMapper:

 • Manage jouw projecten vanuit een enkele mindmap
 • Maak en verspreid overtuigende presentaties die jouw publiek bijblijven!
 • Voorbereiden van vergaderingen kost nu nog minder dan de helft van de tijd
 • Maak eenvoudig aantekeningen van gesprekken, vergaderingen en presentaties
 • Begrijp jouw informatie en gedachten beter door alles in het juiste perspectief te plaatsen
 • Neem nooit meer stapels papier mee, een paar mindmaps is meer dan genoeg

Nu is het tijd om in actie te komen. Je hebt deze pagina gelezen en weet hoe MindMapper jou in jouw leven, werk en studie kan helpen. Het is nu aan jou.

Vind jij dat je het verdient om meer uit jouw leven te halen en meer rust en overzicht te krijgen? Dan is MindMapper Professional jouw oplossing. Bestel vandaag en je krijgt jouw licentie na betaling direct toegestuurd.

 • Geniet van de voordelen van overzicht in jouw informatie, op elk moment
 • Krijg 1 jaar en updates ondersteuning via email en telefoon op jouw licentie
 • Ga aan de slag met eenvoudig te gebruiken Nederlandstalige mindmap software

Betaalknop

Leave a Reply

Your email address will not be published.