Veel Gestelde Vragen

Hoe kan ik uitschrijven voor de nieuwsbrief?
Hoe vaak ga ik een nieuwsbrief ontvangen?
Leer ik meer door de nieuwsbrief dan wat er op de website staat?
Hoe wordt mijn persoonlijke informatie gebruikt?
Wie stuurt mij de nieuwsbrief?
Waarom een gratis nieuwsbrief?
Hoe kan ik contact opnemen?


Hoe kan ik uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Dat is eenvoudig. Onderaan elk van de nieuwsbrieven die je ontvangt staat een link. Klik daar op en je ontvangt geen nieuwsbrief meer. Je kunt later natuurlijk weer opnieuw aanmelden als je dat wilt.

Terug naar boven


Hoe vaak ga ik een nieuwsbrief ontvangen?

Je krijgt in elk geval 1x per maand een nieuwsbrief. Dit betekent dat je elke maand weer iets nieuws leert over het gebruik van mindmaps en MindMapper. Zorg ervoor dat je mijn email adres wel als veilig aanmerkt in jouw email programma. Het kan namelijk anders voorkomen dat je niet de informatie krijgt omdat het naar een JUNK of SPAM box wordt doorgezet.

Terug naar boven


Leer ik meer door de nieuwsbrief dan wat er op de website staat?

Ja zeker! Zijn de artikelen op de website interessant om te lezen, gaan wij samen in de nieuwsbrief dieper op het praktische gebruik van MindMapper in. Daar leer je ook via video trainingen meer over MindMapper. Dit is alleen beschikbaar voor jou als jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Wij kunnen immers niet alles aan iedereen geven, enkel aan diegenen die het echt willen leren, toch?

Terug naar boven


Hoe wordt mijn persoonlijke informatie gebruikt?

Wij houden ook niet van SPAM. Daarom ontvang je alleen informatie van ons. Jouw email adres en andere gegevens worden niet gedeeld met derden. Als je toch niet meer informatie wilt ontvangen, dan kun je altijd uitschrijven.

Terug naar boven


Wie stuurt mij de nieuwsbrief?

Mijn naam is Arjen ter Hoeve. Ik stuur jou persoonlijk de emails. Mijn email adres is [email protected]

Terug naar boven


Waarom een gratis nieuwsbrief?

Inderdaad, helemaal gratis. Je moet het meemaken voor je begrijpt dat het mogelijk is :). Op het moment dat je ziet wat ik in de nieuwsbrief weggeef, dan zul je zien dat je nog meer kunt leren door mijn trainingen. Zolang je maar weet dat je niet iets moet komen, maar het mag natuurlijk wel :). Er is geen verplichting.
Terug naar boven


Hoe kan ik contact opnemen?

Klik op de link hieronder om contact op te nemen:
Extra Vragen / Support

Terug naar boven